3 May 2012

Pelargoon



Pelargoonid ja rootsipunane maja - see on klassikaline kombinatsioon, mida ma murda ei kavatse.
Täpselt ei teagi kuhu need panna, sest amplid ja aknaalused lillekastid sobivad minu arvates pigem linnaruumi, kus peenrapinda ja rohelust napib ning nende abil saab kasvuruumi juurde võita. Aga siin pole ruumiga kitsas, milleks siis amplid?
Õnneks on veel paar nädalat aega head mõtet oodata, enne kui lilled triiphoones liialt kärsituks lähevad ja õue nõudma hakkavad.

3 comments:

  1. Oiiii, kuidas mulle pelargoonid meeldivad :o) Eelmise kevade hakul lõikasin vanadel ladvad maha ja panin vette juurduma. Hiljem siis mulda ja õitsesid mul terve suve sügisesse välja. Imeilusad olid. Aga sügisel jõudis külm korra üle käia ja võttis pealsed kõik ära. No oli ikka külm ka :) Lõikasin siis kõik maha ja panin juurikad pimedasse keldrisse seisma. Veebruaris avastasin, et ei olnud hukka saanud, vaid hoopis noori võsusid hakanud ajama. Aga need venisid nii välja, et nüüd on mul verandal peesitamas 4 potti, mis näevad välja nagu ripp-pelargoonid...Ei teagi, mis neist saab. Eks aeg näitab, peaasi, et õisi tuleb.
    Vot selline lohisev kommentaar siis :)

    ReplyDelete
  2. Mul on see ületalve pidamine veel ees. Ostsin varakevadel beebitaimed aiapoest.

    ReplyDelete
  3. Katsetasin ka - minu pelargoonidele peenras ei meeldinud - järgmisel aastal läksid käiku korvid ja erinevad potid-kausid ja siis trepile,terrassile. Meil on vana talumaja ja lillekastid ja amplid pole justkui see.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...