7 December 2012

Tudujänes No 11


Roosasid kangajuppe on mul vist kõige rohkem ja enamus neist ootab oma teist või kolmandat või kes-teab-mitmendat tähelendu. Eriti hullutavalt mõjuvad lihtsad naiivsed pisi-mustrid. See roosa-lilleline endine linik on üks lemmikumaid. Nii ma sobrangi kaltsukas lasteriiete või laudlinade-kardinate kuhilates, sest sealt leiab sellist kaami kõige paremini.

....

Hiljuti olid tudujänesed Mugula fotostuudios ühe armsa sessiooni osalisteks, ruuduline No 8 pikutab esiplaanil. Mugula pere ja stuudio asuvad siinsamas kõrval künka otsas, meie vahele jääb imekaunis Ööbikuorg. Toredaid tegijaid Rõuges jagub, igav pole siiani hakanud.

Foto: Grethe Rõõm

Sellised seosetud mõtted siis sel korral.


4 comments:

  1. oi neid väikseid detaile, kohutavalt sympaatsed jänkud, olen armunud!!!

    ReplyDelete
  2. No need jänesed on lihtsalt võrratud! Ma ei saa neist üle ega ümber, nendest võib lausa sõltuvusse jääda. Kas autori lahkel loal võin seda ideed kasutada ja teha oma kallitele midagi ligilähedast? No nii sõltuvusteraapia raames.

    ReplyDelete
  3. Kaltsunuku (mida tudujänes sisuliselt on) tegemine on meie maal igameheõigus ja luba selleks küsima küll ei pea. Mul ainult hea meel, kui kui tudujänesed ka teisi innustavad.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...