19 May 2011

Vantsu


Tema on Vantsu. 2-kuune Jack Russel terrieri kutsikas. On meie pere liige eelmise pühapäeva õhtust.

Kõik algas sellest, et peale maale kolimise otsust kerkis päevakorda ka loomade teema. Et kui maal, siis ikka kohe nagu päriselt maal. Huvitaval kombel moodustasid potentsiaalsete loomade nimekirja k-ga algavad loomad - koer, kass, kanad, küülikud, kits. NB! jutt on ideest, milliseid loomi oleksime me valmis "haldama". Siinkohal pole üldse juttu ajafaktorist. Nagu unistustele kombeks, on nad meie peas tähtajaga "kunagi". Eriti need nimekirja tagumise osa tegelased.

Esimesena tundus mõistlik kätt harjutada kassi või koeraga. Kuna kassi osas peab Polkovnik veel Leitnandit töötlema, siis esmavalikuks sai koer. Õnneks on meie arusaamad koerast päris sarnased ja siledakarvaline terrier on selle parim väljendus. Hõikusin näoraamatus, et kas kuskil on sedasorti kutsikaid tulemas ja selgus on ongi. Ja siis edasi tuli mängu tagasi "kunagi", sinna aktiviteet rauges.


Möödunud pühapäeva õhtul helitsas Kadi, et tulgu me lihtsalt kutsasid vaatama, pesakond on veel koos ja nad olevat maru vahvad niisama lastele pühapäevaõhtuseks lusti tekitamiseks. Läksime. Edasi käis kõik väga kähku (hoolimata minu punnimisest, et ei ole ju vaja selle otsusega kiirustada ja äkki ootaks ikka kolimise ära). Kahe tunni pärast oli koer juba meie kodus.

Jälle see kärsitus. Enne taimekastid, nüüd siis juba loomad ka elutoas.

Fotoreportaaž sellest, kuidas Vantsut pildile püüti:

2 comments:

  1. Igati vahva ja muljekas fotoreportaaž. Selline "ei-püsi-pudeliski-paigal" kutsik tundub olevat. Nunnu ! :D

    ReplyDelete
  2. Ohhhhooooo!!! Millised vahvad sabapildid ja milline nummi JRT. Sina siis Laantelapsega ühes parteis.:)
    Meie pereski on taas päevakorras teema 'kuidas pildistada taksikutsikat', sest Lotte vanaema on nüüd meganunnu tiigrimustrilise kääbustaksipoiss Carlose emme! :):):) Neljasõnaga: olen õnnelik noor ema! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...