24 March 2011

Uus marmelaadikompvek


Kui asjad on hästi, siis me ei kipu neid märkama. Näiteks enamus inimesi hindab söögikohti (lisaks heale söögile ja meeldivale õhustikule) puhtuse järgi aga kui sageli me mõtleme, et 'oi kui kena kohvik, sest põrand on puhas'. Samas, kui põrand oleks must, siis on meil nina krimpsus. Ehk siis - kui asjad on hästi, siis on see elementaarne. See on standard aga standardit, isegi kui selle saavutamiseks tuleb palju pingutada, tihti ei väärtustata. Ootame kogu aeg uusi üllatusi ja kui midagi on tõesti väga-väga hästi, siis võib juhtuda, et see jõuab meile teadvusesse ja tekib wow-efekt. WOW! on see, kui kohviku põrand on kaetud lõhnavate lilleõitega. Järgmisel korral, kui kohvikusse lähme on juba ootus lilleõite järele ehk siis aegamööda saab ka lilleõitest standard, mida ei panda tähele. See ei eruta enam meeli.
Kui poes müüakse hallitanud saia, siis see ületab uudistekünnise aga kui müügile tuleb uus ja väga hea marmelaadikomm, siis pole see märkimist väärt.
Selline vist on inimese loomus - kriitiline.

Tegelikult tahtsin ma eelneva pika sissejuhatusega öelda, et Kalevi uus apelsinimaitseline marmelaadikompvek on väga väga hea. :) Ma märkasin seda headust (mille saavutamiseks tuli kindlasti läbida pikk ja vaevaline tootearenduse protsess) ja pole üldse kade ka teistele soovitama.

5 comments:

  1. On tõesti maitsev. Avastasin selle juba mõned nädalad tagasi ja sööme mõnuga. Olen kõigile sõpradele soovitanud :)

    ReplyDelete
  2. Minagi tegin selle avastuse, et see on üks väga hää kompvek.

    ReplyDelete
  3. Eile Selveris käis üks kena neiu ringi kandikuga ja pakkus neid komme maitsta. Olin õigel ajal õiges kohas:)))Tõesti head! Võtan neid kaasa suure hunniku!!

    ReplyDelete
  4. viimati ostsime neid Kalevi kommipoest Saksamaale kaasa ja mekutasime neid isegi. No maitsesid hääd - tõesti hääd!

    ReplyDelete
  5. Oli seda nüüd vaja:) Kaasa nägi postitust, mis tähendab, et Eestisse minnes pean neid komme kohvriga kaasa tooma. Aga ei saa salata, et minugi lemmikud on igasugu Kalevi marmelaadikommid.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...