18 September 2013

Enneaegne jänes värvilisest pesakonnast

Sleepy Bunny No 21

Kui pean sõnastama, miks tudujänesed olemas on ja neid ikka veel juurde tuleb, siis jään jänni. Sisepoliitiliselt korrektne vastus oleks "garderoobi kasuliku riiulipinna suurendamiseks kangavarude realiseerimise abil". Kõlavad sõnad on paraku õõnsad, sest selle eesmärgi saavutamiseks on valitud tee äärmiselt ebaefektiivne. Diivanikatted või mõni muu monumentaalteos annaks kiiremini silmaga nähtava tulemuse. Ausam põhjendus oleks, et nii kangesti meeldib mängida materjali, mustrite ja värviga. Vorm on turvaliselt ühesugune, sellega pead vaevama ei pea. Isevoolu teed kulgev protsess.

Võtsin ette värvilise pesakonna - ikka selged ja ergud värvid. Pidid kõik üheskoos valmis saama aga näe, üks enneaegne punane sattus sekka. Tuulerõugetäpilisel punasel tudujänesel hakkas kiire. No mis parata....
Antud jänese puhul on mu vaieldamatuks lemmikuks temperamentse mustriga satsiseelik, mis pärineb ühest (aastaid tagasi kaltsukast toodud) retro-beebikleidist. Kleit ise oli kulunud metallist lukuga ja väiksele lapsele kandmiseks üsna ebamugav aga kangas oli liiga ehe selle poodi jätmiseks. Veerand kleidist sai kasutatud, jäänud on veel kolmveerand ... Tempo magnifico!

Sleepy Bunny No 21

Sleepy Bunny No 21

7 comments:

  1. Tohtriharidusega jänesemeister, aga eks igaüks tee seda, mis looduse poolt kaasa antud, "kaanekese all".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huvitav, mis on selle kommentaatori "kaanekese all"?
      Mul on küll alati hää meel, kui mõnele tohtrile, juristile või ajaloolasele on looduse poolt kaasa antud ka tudujäneseid, tuttmütse või pitssalle.

      Delete
    2. Ühinen Sokikesega- anonüümse kommenteerija kommentaar teeb meile kõigile haiget. Lastele õpetan, et kui olete teinud haiget, siis vabandate. Südamest loodan, et kommenteerija ei ole tahtnud teadlikult haiget teha, kuid siis jääb kommentaari sisu arusaamatuks?

      Delete
  2. Nii vahvad tegemised ja eriti meeldib lugeda neid väikeseid tegemisi kajastavaid jutukesi :) Eks me teemegi kõik seda, mis meil "kaanekese all" on. Kuidagi halvamaiguline anonymous kommentaar. Juba isetegemine on midagi väärt, ja kui on julgus seda ka avalikult näidata, siis see on eriti kiitmist väärt. Saavad ju ka teised ainest, ideid jne. Mina ootan igatahes põnevusega uusi jäneseid ja muud põnevat. Pean tunnistama, et olengi juba snitti võtnud :)

    ReplyDelete
  3. Su blogi pildid on imelised.

    ReplyDelete
  4. Armas :) Kui suur on see nauding , kui luua läbi oma südame midagi , milles hiljem jätkub juba oma elu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...