28 January 2013

Väikese koka põll

Väike kokapreili sai 5 aastaseks. Selleks puhuks oli paslik õmmelda kreemikoogine põll ja küpsetada suuremas koguses muffineid. Roosa-iga ei ole veel lõppenud, püüan olla leplik.
 
 

Põlletegu oli põnev kombineerimine. Kollasetäpiline kangas oli enne voodilina, broderiipitsi harutasin kaltsukast ostetud kardina küljest ja roosa-ruuduline jupp pärineb preili titeaegsest kleidist. Ahvatleva koogikanga leidsin kunagi ebay'st teadmata siis, mida sellest teha. Lihtsalt nii ilus oli ja pidin selle saama. Nagu ikka, annab aeg arutust ja nähes Linda-preili* suurt kirge kokkamise vastu, sai selgeks, et ta väärib isiklikku põlle. Tegin selle persepktiivitundega - parajalt suure, et sirgudes saab kaela ümber käivad paelad ära võtta ja siduda põlle ainult piha ümber. Samuti on teisaldatav nimesilt  Le Petit Chef, et asendada see järgmise taseme tiitliga, näiteks Chef de Patisserie.
 
 
* Nime teema on juba varem mõnes valvsas blogilugejas tekitanud segadust, seega teen puust  ja punaselt või kangast ja roosalt -  nii nagu Polkovnik (ja selle kõikvõimalikud lühendid) ei ole minu pärisnimi vaid hüüdmini, nii on ka Lindal mitu nime. Ametlik ja mitteametlik. Mõned kasutavad üht, teised teist. Põllele sai tikitud ametlik nimi.

12 comments:

  1. Oi heldene aeg, nii kaunist ei raatsiks nagu p6llena kasutadagi! 6nnesoovid 5-aastasele!

    ReplyDelete
  2. ma tahaks ka sellist põlle...:)

    ReplyDelete
  3. ahh, kui kaunid kangad .... ja need muffinid !! need on ka ise tehtud ?

    ReplyDelete
  4. Oh, mu edevus saab veelgi upitatud. Aitäh-aitäh! Muffinid ikka ise küpsetet', rosett koogi otsas on tehtud peedipulbriga värvitud võikreemist ja sakilise otsaga pritsikotist keerutatud. Antidieetiline preparaat.

    ReplyDelete
  5. Nii kaunis, nii stiilne. Ka mina tahaks sellist põlle..

    ReplyDelete
  6. Ahhetan ka ja ühinen õnnesoovidega. Põll ja muffinid on täiesti võrdväärselt imelised.

    ReplyDelete
  7. nii romantiliselt kaunis :)

    ReplyDelete
  8. Põll on väga kena. Meie pere 6-aastane käib mulle juba mõni aeg peale, et talle põlle õmbleksin, aga me ei ole leidnud veel kangast, mis talle meeldiks...
    Minu väike tähelepanek - väikesed kokad soovivad põlle, sest nende eeskujuks oleval emal on põll, kui ta esteetiliselt kaunilt, mis sellest, et antidieetiliselt, midagi kulinaarselt tekitab. Kasvamas on (praegu veel) väike ja osav kokapreili.

    ReplyDelete
  9. Oi-oi kui ilusad- nii põll, kui koogid kui pisike sünnipäevalaps ka! Ja palju õnne ka muidugi- meie väike peremees Artur sai ka täna viieseks! :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...