15 June 2012

3 x 300




rabarber, suhkur, tulivesi, kaneelipulk
300g + 300g + 300g + 1
sügiseni jahedas ja pimedas
aeg-ajalt liigutada
šnaps !




4 comments:

  1. Sa vist tahaks küll, et juba sügis oleks :o)

    ReplyDelete
  2. :) Sügis las tuleb ikka omal ajal. Ma naudin loomise protsessi, tarbimisest tunnevad suuremat rõõmu teised.
    p.s. tugev roosa värv on sellest, et kasutasin noorte koorimata rabarberite alumisi punaseid varre osi.

    ReplyDelete
  3. Tere Kadri :)

    Pean nüüd Sulle tunnistama, et proovisin ka selle retsepti järgi snapsi teha. Juba siis, kui see postitus siia potsatas. Eelmise aasta tegu tuli hea, kuid suhtrut panin pisut rohkem ja läks väga magusaks. Sellel aastal proovisin nii, et panin viina asemel 93% piiritust. Sai väga kihvt kärts rüübe. Piiritusega tuli kaneeli maitse palju tugevamalt välja. Mees ütles, et tegu on juba külmarohuga :) Tänavu tegin ka kirssi ja viina ning seegi jook sai super. Lühidalt - selle retsepti põhjal saab teha erinevaid vahvaid keelekastmeid - peaasi, et fantaasiat jätkub. Ega Sa arooniatega proovinud ole? Mul tekkis mõte, et ehk...

    Tervitades,
    Helena

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...